Son_Nokta Prenses
Mesaj Sayısı : 121 Yaş : 36 Nerden : İzmir Reputation : 0 Points : 2100 Kayıt tarihi : 09/03/09
| Konu: ağlamak için gözleirm yoq artık(okuyun....) Çarş. Mart 11, 2009 2:09 am | |
| ağlamak için gözleirm yoq artık(okuyun....)
her şey iki sene önce başladı.Ben sancılı bi ayrılın ardından kafamı toplarken o çıktı karşıma şaırmıştım neden benimle ilgileniyo demiştim çnkü o ulaşılmazdı ismi ONUR"du... arkadaşımın abisiydi arkadaşım dedğim insanda herşeyimi bilen tek insaandı kardeş gibiydik nyse uzatmiimm arkadaşım bi suçtan dolayı içeri grince abisi hep yanımızda oldu yalnz bırakmadı ve bylece onur hayatıma grmiş oldu...ben ddeğim gibi o sıralarda çok kötü bi ayrılık yaşamıştım aşka tövbeliydim,bi mekanımız vardı oraya takılırıdk hep giderdik onurda gelirdi benimle sürekli ilgileniyodu bnde anlam veremiyodum ya dalga geçiyo benimle bana bakmaz o diyodum.Bign yine biizm mekanda oturken onur suratıma yediği yemişleri fırlatıyodu bnde sinirlendim yanına gttim çocukça davranma amacın ne dedim kolumdan tuttu o an öyle bi bakıştıkki gren bunlar dünyanın en büyük aşkını yaşıyo derdi düşünün o derece...ben acımı yavaş yavaş unutuyordum onur sayesinde içimde onur neredeydi bilmiyorum ama yüreğimin baş köşesinde olduğu kesindi...o arkdaşları için bile yağmurda dolaşmayan adam benim odamın önündeki camda bekelrdi bi bakışım için...gelde aşık olma ve bağlandım bana hep "CANO" derdi hayaller kurdum olabildince uzak ama bi o kadar bana yakın olan düşler içinde sadece onur olan sıcacık bi ev başımı omzuna koymayı hayal ettim kanepe....ama dedğim gibi hayal-miş...ama aramzıda adı konmuş bişey yoktu sadece bakışlarla anlaşıyoduk..bign yanıma geldi sevgi dedi efendim dedim tespihini uzattı bu emanetim dedi bnde daha snra öğrendim o tespihin anlamını sadece ağaldım...bana geçmişte ne olursa ol senn bişe yapamdını biliorum ama bnden öncesi yokk dedi artık biz varıs ddei ve sarıldıı ben yine ağlıyordum...ve aylar boyu mutluluktan snra bi gn benim hatam bi kelimmden dolayı çekti gtti yol arkadaşım gtti..halbuki daha elimi tutmasına bile izin vermemşken kokusuna doyamadan gtti çok ağladım artık nasıl bi şekilde oldumu bilmiyodum...unutucaktım bi şekilde ve başkasıyla oldum sandımki unuturum ama beraber oldumm insan bana çok kötü şeyler yaşattı hep kırdı ben ne yapacaktım dreken dostalarım elimden tuttu ve aklımı başıma gtrdiler...1 ay önce ayrıldım o saçma sapan birliktelikten....ve kafamı yine toparlamaya gttiğim tayzemlerde bi gn msnime bi bakiyim ddeim o sırada içerdeki arkdaşımın çıktını örendim ve grmek istedim onu yanına gttimde onurda vardı...eve gttim yine ağladım saatler boyu hmde...onur 2 sene snra yine içime düşmüştü...askere gidicekti hemen msnini aldım ama ayzcak bişi bulamıyodum derken knuşmaya başlaık sabaha kadar hmde bana evlenme teklifi etti o gce beni beklermsin dedi bnde evet ddeim snzuza kadar hmde ddeim güldü kurban olurum dedi o gülüşüne bana hep gülceksin ama ddei yine güldüm bylece yine bi araya geldik içim onu düşünürkn titriyodu tavana bakıyodum paso kndi kndime gülüyodum....onurla buluştukl fakat bişiler vardı adını koymadıım ne biliyim herneyse onlra gttik kapıdan grer grmes onur bana sarıldı öyle deli gibi sarılıyodukki seni çok zöledim dedim oda iice kokumu çekti snra oturduk ama bişiler vardı ona sormaya korktum geçmişi açmicaktım çünkü ama dayanamadım beni boş yere bıraktını söledimm delikanlı diilsin dedim yine gidiceksin ddim ama içim acıyodu belkide zehrimi döküyodum ne kadar zamanında hatalı olursam olayım gtmemlydi bırakmamlıydı beni....veee bana gt sevgi dedi başlamadan btsin dedi bnde senn amacın bellymiş ddeim ağlayarak çıktım yoldaa bi an içimin geçtini hissttim ve sahile doruu ağlayarak koştum yine dedim her zamanki gbii kalan ben oldum giden o oldu sonum artık nolur bilemiyorum tek güvendimm insandı şimdi el oldu belki inbamasınız ama artık gzlerim kurudu ağlamaktan şunları bile yazamıyorum doru düzügün sadece içimi dökmek istiyorum ama ne çaree yokk yine düştümm yine tökezledim bu benim kaderim biliyorum askerim hoşçakal....sen sevmesende bilki beklicem bndeki sevgi yalan değil bi gecede inadırdın bi ömür geçsede unutturamasın seni.... ALINTI
| |
|