Son_Nokta Prenses
Mesaj Sayısı : 121 Yaş : 36 Nerden : İzmir Reputation : 0 Points : 2100 Kayıt tarihi : 09/03/09
| Konu: Ben ve platonik aşkım... Çarş. Mart 11, 2009 2:34 am | |
| Arkadaşlar bir kişiyi çok sevdim ama o kadar çok sevdimki kendime hep yemin ettim ondan başkasını görürsem kör oluyim diye...
Ama arkadaşlar gelin görünki sevdiğim kıymet bilmeyince bir söz bile söylemeden beni ortada bıraktı çekti ve gitti beni bir dinleseydi ben ona rahatca açılsaydım eğer istemezseydi amenna ama insan bir kerede olsa dinler bee...
bi söylesem bi açılsam bi rahatlasam bütün dretlerim hallolacaktı...
bunun yüzünden intihara bile kalkıştım onu bile beceremedim saolsun arkadaş kurtardı... herneyse arkadaşlar biliyormusunuz intihar ettiğime bile inanmamış yani ölsem umrunda bile değilim belki içinizde beni anlayan benim gibi tek taraflı seven karşılık bulamayan bir saniye bile beraber olamamış arkadaşlar varsa umarım beni daha iyi anlarsınız...
sanmayınki güzelliği için sevdim! Hayıt! ben onun içini sevdim içini... doğrusu söylemek gerekirse gelin görünki hiç kimseye göre güzel değil uzun lafın kısası fiziği pekte yerinde değil ama bendeki hatada şu ki içini güzel sanmışım...
ne yaptıysamda anlamadı beni gitti...Konuşabilirmiyiz dedim "HAYIRRR" dedi ve ardına bile bakmadan çekti gitti....
size o an nasıl öldüğümü nasıl intikam istediğimi anlatamam...
oturduğu evin ordanda geçiyorduk bir gün arkadaşla , beni gördü bende onu sonra takip ettiğimizi falan sanmış (paranoyak) annesine babasına söylemiş... Babasıda savcı çıkınca... Başıma bide bela açtı herneyse o meseleyi hallettim ama size tavsiyem EMİN OLMADAN ASLA VE ASLA KATTİYEN ÇOK SEVMEYİN...
Ama sizde haklısınız gönül ferman dinlemiyor...
Başıma gelen daha anlatamayacağım şeylerden sonra nasıl oluyor anlamıyorum ama yinede bir umut besliyorum...Yinede onu çok seviyorum...
Sizleri derdime ortak ettiğim için özür dilerim sizlein başını ağrıttığım için özür dilerim...
ÖZÜR DİLERİM GÖZLERİNE BAKTIĞIM İÇİN... ÖZÜR DİLERİM ELLERİNİ TUTTUĞUM İÇİN... ÖZÜR DİLERİM SENİ GERÇEKTEN SEVDİĞİM İÇİN... ÖZÜR DİLERİM SENİ İNSAN SANDIĞIM İÇİN!!! ALINTIII..... | |
|