www.camelot.forumdizini.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.camelot.forumdizini.com

BeNiM İÇiN ZoR DiYe BiRŞeY YoK. İMKaNSıZ İSe BiRaZ UYRaŞTıRıR

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

gelin gelin :):))))))))))

YazarMesaj
Son_Nokta
Prenses
Prenses
Son_Nokta

Kadın Mesaj Sayısı : 121

gelin gelin :):)))))))))) Empty
MesajKonu: gelin gelin :):))))))))))   gelin gelin :):)))))))))) I_icon_minitimeÇarş. Mart 11, 2009 2:24 am

sene 2007 diydi yaz tatili berat internet kafede dolaşıyordu canıın sıkıntısına herkes bilir olanları msn arkadaşlık siteleri oyun vs vs aklına başka erkeklerin fotolarını kullanıp kızlarla konuşmak geldi ve bunu o gun yaptı 2 güne kalmaz başka birini buldu o fotoraflarla ve bunu kıza soylemedi 1-2 ay boyunca artık sanki berat onun normal sevgilisi gibi olmuş kabul ediyordu zamanlar git gide geçiyordu okullar açıldı ve yaz tatiline girmişti aslında berat 1-2 kere denemişti soylemeyi ama kız cok kırılır berat yüzünden canına kıyar die bse solemedi ve durum dahada kotuye gitmeye başlamıştı cocuk resmen kıza aşık olmuştu her gece kızı arıyor msnde gorusuyorlar ama her gece kız o kadar sevmiyordu delikanlıyı ve delikanlı kızı düşündü ve başkasının fotolarını kulllandığını felan itiraf etti kız hiç bse dememişti sadece ben seni her halinle seviyorm demişti cocuk sevinçten havalara uçuyordu
o gece uyumadı sabaha kadar kızla konuştu telefonla ve istanbula kızın yanına gitmeye karar vermişti
aylar geçiyordu kız delikanlıyı artık aramıyor sormuyordu ama beratın bu umrunda deildi bi kere seni seviyorm demiştiya bu yeterdi işte bi kere kabl etmiştiya bu yetiyordu sevmeye kızı aylar geçti beratın sevgisi hiç azalmamıştı artıyordu hatta ve istanbula gitmeye karar vermişti ama içinde hep bi şupe ya gelmesse diye ama ne olursa olsun gitmesi gerekirdi gelmese bile boş vaatlerin peşine düşmemesi gerektini düşündü ve gitti kız buluşmaya 1 saat geç geldi cocuk istanbulda denize bakarak düşündü gelmicek işte gelmicem nie gelsinki ben onu kandırdım oda beni kandırdı diye düşünde haklıydıda ve kıza bi mesaj cekti sana hak veriorm gorusuruz diye mesaj cekti ve geri donmeye karar verdi kız aradı nabıyosun gitme gelioyorm die cocuk gine ümitlenmişti gelcek die ve 10 dk sonrada geldi ilk gorusmeleriydi kız cok normaldi cocuğun heyecandan karnı kasılıyor elleri buz kesiliyordu ve bir anda kız cocuğun elini tutarak ısıtmıştı cocuk dünyanın en mutlu insanıydı o gun bitti ve ewe geldi artık bu sefer gelem sırası kızaydı kız dedi tamam gelicem berat kızı en lüks şekilde gezdirmek için cep telefonunu sattı ve gerekli parayı buldu kızla konuşuyorlar telefonda kız diyorki aşkım arkadaşımdan borc para almıştm gelmek için arkadaşm parayı istedi gelemicem cocuk çıldırcak gibiydi onun için neler yapmıştı oysa ama onun yaptığı neydi diye düşündü hiç bse solemeden yattı uyudu ertesi sabah telefonuna baktı ve 5 yeni mesaj aşkım ben gelemicem vs vs ile ilgili mesajlar cocuk hemen mesaj cekti buraya kadarmış diye ben sana guvenemicekmiyim diye ayrılma mesajı atmıştı kız mesaj attı yapma bunu scs yapma bulamadım işte vs vs cocuğun gücüne cok gitmişti oysaki cocuk hakediyordu bunları o gun ayrıldılar ve ertesi gün kız sürekli mesaj atıo yapma diye cocukda yavaş yavaş ozlemeye başlamıştı ve tekrar barıştı kızla kız ertesi gün geldi cocuğun yanına kızda garip bi halller vardı telefonunu ellletmiyor sürekli sen beni aldatıyorsun die cocuğa suç atıyor felan cocuk şüpelenmişti kızdan ama soliyemiyordu zamanlar geçti cocuğn sevgisi azalmaya başlamıştı kız artık fazla aramıyordu cocuğu cocukta mesaj atmamaya başladı ve kavgalar cıkmaya başladı
ayrılıkların süresi 1 hafta 2 hafta olmuştu ve en son cocuk dayanamadı kızın bu umursamaz hallerine artık git yanmdan istemiyorm seni die mesaj attı halbuki cok seviyordu kızı kız arkadaş kalalım dedi cocuk kabul etmedi ama kız sürekli mesaj atıyordu cocuk bir salaklık daha yaptı ve goruşmek istedi kızın yanına gitti kızın yanına varmaya yarım saat kala kız telefon açtı berat gelemicem anem hastalandı diye cocuk gine yıkılmıştı artık yeter dedi ve o anda bitirdi ilişkiyi... ama kıza hala cok aşık...
ALINTI....

gelin gelin :):))))))))))
1 sayfadaki 1 sayfası