www.camelot.forumdizini.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.camelot.forumdizini.com

BeNiM İÇiN ZoR DiYe BiRŞeY YoK. İMKaNSıZ İSe BiRaZ UYRaŞTıRıR

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ben Ve O (Adı Bana Kalsın)

YazarMesaj
Son_Nokta
Prenses
Prenses
Son_Nokta

Kadın Mesaj Sayısı : 121

Ben Ve O (Adı Bana Kalsın) Empty
MesajKonu: Ben Ve O (Adı Bana Kalsın)   Ben Ve O (Adı Bana Kalsın) I_icon_minitimeÇarş. Mart 11, 2009 2:06 am

Orta son sınıftaydım onun sınıfıda hemen benimkinin yanındaydı, aslında birbirimizi tam tanımıorduk bile,benim bi arkım wardı bana onunda yalnız oldugunu söledi aramızı yapmak istiyordu , başından birkaç yıllık bi aşk geçmişti ve şimdi yalnızdı , arkadasıma tmm dedim ve bi zmn sonra aramızı yaptılar , çıkıorduk onunla , diğerleri gibi bi macera sanıordum ama öle deilmiş benim için , ne oldu nasıl oldu anlamadım ama baglanmaya basladım ona daha önce böle bişe hissetmemiştim , aşık olmustum ona hemde sırılsıklam ...okula gitmemin bi anlamı olmustu , ilk defa geceleri agladıgım biri vardı sebepsiz yere , ama korkmuyorda deildim ya gün gelirde giderse ellerimden , korktugum oldu meğer hiç ellerimde deilmiş ki... ama yinede seviyordum onu kızamıyordum ona tüm suç benimmiş gibi kendime yükleniyordum bunun olacagını biliyordum diyordum kendi kendime bunun için asi biri olmaya basladım git gide kızıyordum herşeye tahammül edemiordum :S oysaki beraberken ona söyleyemedigim o kadar cok şey wardı ki ... hep onunla beraber vakit geçirirdim ama ben konusmazdım bakamazdım gözlerine... neden diye sordugundada utangacım derdim oysaki öyle deildi , kıyamıyordum gözlerine bakmaya , keşke hep o konussada ben dinlesem diyordum...geceleri uykusuz kaldıgım, sabaha kadar düşündügüm biri wardı ilk defa ....

sonra ne mi oldu ? tainleri cıktı gidiorlar ve bu beni gerçektende üzüor ama olsun İnşallah Yüce Rabbim Onun Gibisini Bir Daha Cıkarır Karşıma ....
ALINTI

Ben Ve O (Adı Bana Kalsın)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Elveda Deme Bana
» Bana Çocukluğumu Anlat Babaanne