Varsayılan Evet Arkadaşlar Bu Bir Aşk
Benim adım volkan Söğütte Oturuyorum Ve Şu 18 Yaşındayım Benım Cektigim Bu Çileyi Hepiniz Ögrenmesini İstiyorum Bir Gün bİ Arkadaşım geldi Ve Beni Bir Kızın Sevdigini Soyledi Kim DedİM BENIMle gel dedi cAFE ye gittik orda tek basına Oturan Bir kız gördüm arkası dönüktü tanıyamadım ama Benım Sevdigim ugruna Herşeyimi Verecegim KızA cok benziyordu ve biz geldik dedi arkadasım ve orda gördügüm kız 2 senedir deliler gibi sevdigim Ama Ona söyliyemedigim Büşra ydı Ve Onu gÖRÜnce arkadasıma dönerek Yoksa Sen Mi Dedim Ve arkadasım Bagırarak Eet Ben Dedİ bana Büşrayı Ayarlamıstı Ve deliler Gibi Sevindim yaklasık onunla 1 sene oolmustu Ve Onu Her Geçen Gün Daha Cok seviyordum Bir Gün Babam Eve Geldi 17 yasıma basmıstım ve dogum günümdü Babam Bana Bir Motorsiklet almıstı cook güzel bi motor du dağ motoru oldugu için sevdigimi de alıp onu metristepeye götürmek istedim aradan 6 ay geçti ve sevdigim bana eet askım artık metris tepeye gidebiliriz dedi ama yavaş sürmemi istedi giderken yavaş gittim ve orda sevgilim le oturduk sarmaş dolaştık ve beni bir anda dudagımdan öptü ve geri cekildi ve be öptüm onu yaklasık 40 45 dk boyunca öpüştük ama onu okadar cok seviyorum di bu 45 dakka bana 10 sanıye gibi geldi sonra askım cok geç olmuş beni evime götür dedi saate baktım ve benımde işe geç kaldıgımı söyledim oda eve geçkalmıştı giderken biraz onu öpmeninde verdigi cesaretle hızlı gittim ibrenin bi ara patladıgnı hissettim ve yavaslamak istedim ama Motorun Fren Balatalarını Yaglanma günü gelmiş geçmişti ve o hızla fren ler bosaldı hissetti freni kökledim ama durmadı ve ona beni sevdigini söylemesini istedim seni seviyorrum dedi ve aşkım lütfen bana sarıl dedim sarılmadı neden diye sordugumda ise volkan yavaşla lütfen lütfen yavaşla dedi ve o günde benim dogum günümdü 18 e basmıstım sevdigim ise benden 2 ay once 18 olmustu ve motor gitt gide ii ce hızlandı artık bende korkmaya basladım sevdigim lütfen yavaşla volkan diye haykırıyordu bende ona fren lerın koptugunu hissettirmemek için askım bak cok eglenceli dedim Sonra İşte Sonra Bir Kaza yapmıştım Hastahanede gözlerimi actıgımda yaklasık 3 ay geçmişti ve raporumda şöyle yazıyordu volkan karakoç gözlerini kayıp etmiştir ve büşra akça adında bir bayan yaşı da reşit oldugu için ona 2 gözünüde vermiştir şimdi o deli gibi sevdigim kız ortalıklarda yok 2 gözünüde bana verip kör kalmıştı ve burlardan göç etmişti onu deliler gibi arıyorum artık onu bana baglayan tek şey O aynadaki Mavi Ve güzel Gözler Sadece onu öyle hatırlıyorum aşkım
BÜŞRA Askım eger beni duyuyorsan söyle benım 1 gözümü sana nakil edip evlenip mutlu yasayalım askım
allahtan tek dilegim onu su 8 ay dan beri bulamaadım degil 8 ay 8 yıldahi olsa arayacagım ömrümün sonuna dek onu arayacagım ..ALINTI