www.camelot.forumdizini.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.camelot.forumdizini.com

BeNiM İÇiN ZoR DiYe BiRŞeY YoK. İMKaNSıZ İSe BiRaZ UYRaŞTıRıR

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Benim Bizzat Kendim Yaşadığım Aşk..

YazarMesaj
Son_Nokta
Prenses
Prenses
Son_Nokta

Kadın Mesaj Sayısı : 121

Benim Bizzat Kendim Yaşadığım Aşk.. Empty
MesajKonu: Benim Bizzat Kendim Yaşadığım Aşk..   Benim Bizzat Kendim Yaşadığım Aşk.. I_icon_minitimeSalı Mart 10, 2009 2:53 am

iŞte benım hikayem..

a$kk .. ask nedirdi biLmezdim .. onu tanıyıncaya kadaR ..

Biqün arkadslarlaa dısarı cıkmısdık .. arkadasımm kuzenınıde qetirmişdi ama kuzenı bızden 2 yas büyüqdü .. tanısdık onunlada beraber qezdik dolaştık sinemaya falan qıddık . cok güzel bi qündü kuzenı cok iyiydi.. benlede cok ilgilendı hosuma gitmişti ilgisi cok iyi cocukdu . sanki ondan cok etkilenmiştim . aradan zaman geçmiş ve arkadsmdan telefon numaramı ısdemişti hıc düşünmeden ver dedm . telefonla konusmaya basladık arkads olarak .. sadece arkads olarak görüyordu oysa ben onu ılk gordugum andan berı hoşlanmıştımm .. cokk olgundu herseyın en ıyısını bılıordu gıttıkce etkılıyordu benı .. düşünceleri tavırları .. biqün arkadasıma sordum sevdiqi varmı kuzenının dıe kendıne soramamıştımm utandımm onu sevdıgımı anlar diee çekindim sormaya . var dedi ............ beynımdenn kaynar sular dökülmüştü sankiii o anda qöslerm kör olmus dünyam kararmıştı .. ama belli etmedmm allah mutlu etsin o kız cok sanslı dedmm . evet ama kuzenımde cok sanslı onun gıbı bı sevgilisi var dedi.

daha da beter olmuştumm yıkılmıştıı iyice dünyam... anladımkı o benııı sadece bi arkadşş olark görüormuss kesinlıkle emındım artık .. birgün gene konusurken bana sevdğn varmı dedi bende var dedm karşılıklımı platonikmi dedi ...............
platonikk cok sevıorm ama bılmıor dedm ..... üzüldüm dedi. anlamışmıydı acaba onu sevdiqimi ? .

arkadasımmla konusuoordukk bırgunn kuzenının cıkdıqındann ayrıldıqını söyledii.. belli etmesemdee cokk mutluu olmuştumm dünyalar benım olmuştu sanki.. hadii yaa üzüldümmm neden dedim ? baska bı kıza asık olmusss kavga etmişlerr dedi .. o an durdum qene yüzüm asıldı ....... nasıl yani kıme asık olmus hani cok seviodu nolmus dedm ? bilmiyorummm ama aptalın teki onun gibi bi kız bırakılırmı dıyerek cok kzdım . dedi bende demkkı onu gercekten sevmemıs hayatında baskası varmıs dedm ..

kım oldugunu bılmıyordummm ama cokkkkkkkk mutluyydummm ayrılmısdıı ve ben onu teselli etmeliydim..... aksamm eve gelince aradım onuuuu neyın var duyduquma qöre ayrılmıssınız sevdiqinden dedmmm yok ya bişeyimmm ben üzqün deılım doru olanı yaptımm dedii iyice havalara ucuyordum ama bellide edmıordum kıza yazık deılmı dedm ..
oda benı sevmıyorduki zaten düzenli bi ilişki deildii dedi........

neyse yaa üzülmee olan oLmuş dedm .. hayırlısı oLsnn dedm .. ve kapattık telefonu ...

21.03.2oo7 tarihi saat 11.33 de bı bakdım telefona mesajj qelmıştı .. senınle konusmak ısdıorum bulusallıımmı dıe .. o ann ıcım bı hoşş olduu amaa belkıde arkadaşça bi qörüşmedir kızım bu kadar heveslenmee dedm ama olsn mutluu olmştum hemen mesaj yolladımm elbette tabiki dedmm ve 1 de bulusduk bıras dolaştıkkdn sonra bi cafede oturduk ..

aramısda qeçen konusmalaR
!
nasıLsn ?
iiyiyimm sen nasıLsn ?
bende senı qordum daha ıyı oldum ..
(çok mutlu oldum yaa)saol canım bende senı qorduqume cok sevındımmm ..
senınle konusmakk ısdedıqım bı konu var.
elbette tabi konusalım . nedır bu konu?

belkı bu sölediqime şaşıracaksın ama senı ılk qrduqum andan berı sevıyorumm sen hayatıma qırdıqın qünden berii bunu sana sölemeye calısdım sen qırınceee ......(eski sevdiqi) le aramda bişi olmadıqınıı anladım onu qercekden sevmıor kendımı kandırıor sevdıqımı sanıormusum .. ne zamandır sölemeye calısıyordum ama yapamıyordum.. bılıyorum sen benı arkads qözüyle qörüosun ama olsun bunu bılmenı ısdedım qızlıyemezdım daha fazla . istersenn arkaadas kalalım qene ısdemessen rhatsız edmem seni.

(qözümden yaşlar süzülmeye başladı tutamadım kendımı )
neyin var nıe aqlıyorsun ?
(dayanamadım sarıldım bı anda )öylece kalakaldık bı süre sımsıkı sarılıyordum onaa aqlıordum ama mutlulukdandı .
(qözyaşlarımı sildim )

biliyormusunn suanda benı cok mutlu ettın hep bu anı bklıyordumm bende senı çok seviyorummmmm sensiz bi yaşam düşünemıyorummm o ilk qördüqüm qünden beri aklımdasınnn ..

yine sarıldı bana bu defa yanaqımaa bi öpücük kondurdu cokk güzeldiii cok mutlydukkk mutluydummmmm dunyalar benımdı artıkkkkk ..

cok düzeyli gidiyordu ilişkimiz... cok seviyordum onu oda benii.. herqün okul cıkısında benı almaya gelıyorduu annemle bıle tanısdırmısdım onuu ilerisinide düşünüyordukk ne hayallerımız vardı ama hayalde kalmanı ısdemıodkk ... gercek olacakdı ınanıordukk .. hayatımın erkeqi o olacakdı .. evlenceqım ınsan .. o olacakdı !..

onunda ailesinden herkes biliyordu (babası hariç )..
birqünn karar verdikk ilerisini düşünüosakk babasıda öqrenmeliydi herşeyi.. kolay deil qelini olcakdım artık tanısmak ısdıordum ..

eve qiddiqindee babasının varlıqından haberı olmayan kardeşii yenqecim nabıor deince babası duymuş ve ne yenqesi demişti... o an iştee herşeyi sölemeye karar verdı .
herseyı anlattmıştı babasına .. :
aralarında qeçen konuşma !

oquL : baba ben bı kızı seviyorum .. 1.5 yıldır beraberiz. ve evliliqide düşünüoruz.
babası : ne kadar qüzel oqlumm kımmış bu kız tanısdır bakalım ailesi kımdır ne iş yaparlar nerelidir ?
oqul : baba kuzenımle aynı sınıfdalar babasıı mersınlı anne tarafıı bulgaristan göçmeniler . yane (macur)
babası : macurmuu ? bu iş kesinlıklee olmaz... hayattaa evime bi macur bı qelin qetirmem elimi öptürmem .. senıde evlatlıkdan reddederim ..

bunu bna anlattıqında beynımden vurulmusumaa döNDüm .. nasıl olurdu buu askımızaa kımse enqell deilkenn babası nasıl enqell olurdu .. yasadıqımız onca qüzel şeyy ileride ki planlarımızz kurduqumuz hayaller ... ahh o hayaller.. qercekden bı hayal olarak olarakmı kalacakdı ?? bu kadarmıydı herşey......

baban öyle deyince sen dedin?
bak aşkımmm ben suanda elim mahkumum babamla kavqa edememm dahaa evlenme yasımıza cok var o zamana kadarr ben babamı ıkna ederm ama suan ayrılalımmm ne senı uzeyım sen kahrol ne de babam ..
neler dıordu buu neler sacmalıodu ..
aşkımızı babasının sözüü içinn bitircekmıydı ....
yaaa madem babanı ıkna edene kaadar daha cok zaman var o haldee neden ayrılıoruzz .. qene saklarız babandan bunu yapma bıtanem yaşayamam sensiz...
olmaz olmaz olmazz ayrılmalıyız.. senin ve benım iyiliqim için bitmeli. . yemin ediorum sana birqün karsınaa cıkıcamm ve yıne senın olucam sende benım olucaksın ... hayallerımızı qercekleştireceqiz.. basın sıkışırsaa benı ara bı dostt olarakk yanındaa olurum ... kndıne cok iyi bakkk ..

dedi ................. ve qiddi .................

allahımm sevdiqim erkek cıkıpp qidmişti hayatımdannn nefrettmı etmeliydimmmm yoksa haklımıydı o ... babası bı yandan ben bı yandan .. doru olanımı yapmıştı.. yoksa hatamı ....... qünlerce aqladmm onla yasadıqımzz qunler aklıma qelıordu yıkılıordmmm qöslermmdeki yaşlar kurumştu sanki ......

vee beni yıkann en kötüüü şeydeee onu bı kızlaaa okullarındaa qörmekdi........................................ bunu kaldıramadmm iştee ....... ve o anda yanına qidip sen nasıl bı ınsansınn dedmm bunu bana nasıl yptnn demekk bu yuzdendı ayrılma sebebinn allah belanı versin.. dedmm ve koşarak cıkdım okuldann
Ç0kk kötü olmuştumm dayanamıordumm artıkkk neler qörmüştümmm ..

ne aradıı ne de sorduu .. demekki qercekdenn düşündüqüm şeyler doruydu ....

AMA O MUTLU OLSUNDA BEN ONU O OLMADANDA SEVERİM ... SENİİİİ ÇOKKK SEVDİMM SELCUKKKKKKKK HALADA SEVİYORUM ................... ! Alıntı

Benim Bizzat Kendim Yaşadığım Aşk..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» bılıyorum benım ıcın bırı var benım ıcın dogdu ve bır gun benı bulacak
» benim hiç senim olmamış gibi