www.camelot.forumdizini.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

www.camelot.forumdizini.com

BeNiM İÇiN ZoR DiYe BiRŞeY YoK. İMKaNSıZ İSe BiRaZ UYRaŞTıRıR

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sanal Aşkin Vardiği nokta...

YazarMesaj
Son_Nokta
Prenses
Prenses
Son_Nokta

Kadın Mesaj Sayısı : 121

Sanal Aşkin Vardiği nokta... Empty
MesajKonu: Sanal Aşkin Vardiği nokta...   Sanal Aşkin Vardiği nokta... I_icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 6:19 pm

Bu anlatıcam olay benım en yakın kardeşim kadar sevdim bi arkadasımın bizzat basindan gecmiştir devamlı birebir yan yana oldumuz için olayı ayrintisina kadar biliyorum paylaşmak ıstedim....gercek ismini vermyimde ben kısaca aismine ahmet deyim..ahmet dedim kisi türkiyeden ayse dedin kisiyse yurt dişindan bir kisi aşka bak

Bi gün ahmetle oturuken canını cok sıkıldını ve bi internet cafeye gitmek istedigini söledi iyi dedims en git bende eve gecicem dedim ahmet cafeye gidiyo ve bir arkadaslık sitesine giriyo o zamanlarda cok ilahi falan dinlerdi o arkadaslık sitesinde gezerken bi arap ismi dikkatini cok ceker erkekdir bu kisi sırf sohbet amaclı yolalr sonra o kisi 5 10 dk sonra kabul eder ve sohbete baslarlar bu karsıdakı kisi isminin bilal oldunu söler tabbı bizim ahmet temiz kalplı oldu için o ne sölese ona ınanır bi süre sohbetten sonra karsidaki kişi bunu kafaya almaya baslar ahmetinde bu iş sinirine gider ve tartısır bunlar aradan bin gün gecer ve tekrara aynı sitede bu adamla konusmaya baslarlar bu isminin bilal oldunu söleyen kisi ahmete - ya biz senle hemseriymişizya der ahmet şaşirir hadi ya falan der. sonra bunlar baya bi sohbetten sonra bilal adli kişi ahmete - ben sana bişi aciklicam der ahmette tabi der benım ismim bilal degil der (ismi uyduruyorum) benıım ismini ayse der ahmet cok sasırır ilk kendını erkek die tanıtan kisi kız cıkr ahmet bundan msn adresni ister kız inatcıdır vermek istemez ama izim ahmet cok hızlı oldu için msn almyı basarır. msn ye gecince sohbet muhabbet baya ilerledikten sorna bizim ahmet kamerasını acar ve kızdanda acmasını ister ama kız inatcı yok der bi süre ama dayanamaz acar ahmette kızda birbirlerini gördükleri an cok etkılenırler birbirlerinden tabı bu arada tel nr ları alınıp verilir.. sohbet muahbbet baya ilerler bunlar cok etkılendıklerı ıcın bırbırlerınden 1 hafta sonra cıkmaya baslarlar. ve 1 ay içinde birbirlerine o kadar baglanırlarkı yurt dısındakı kız ailesine acilir der ben böle böle birini seviyorum die aynı ilcenın aynı sehrin insanı oldukları icin yazın ızne geldimizde tanısmıstık die bi yalan söler kız.. kızın babası hep karsi cikmistir ahmetle ayse ayar boyunca sabahlara kadar msn lerde konusrlar birbirlerini cok seviyolar bu arada ve yaz gelir kız yurt dısından izine gelir türkiyeye ahmet hazırdır aysenın izne geldinin haftası ailesini alip istemeey gider ama beklemdikleri gibi bi tepkiyle karsilanırlar kızın babası onay vermez bu olaya ve ortada tuhaf bi olay vardır kız yurt dısında yasadı ıcın kızın daysıı kendı yegenıne dede kardesinin torunlarına falan almayı dusnurler bu kızı yanı kızın ahmetten basak talipleride vardır ama kızın gonlu kalbı bızım ahmettedır ayse ve ahmet bu olaydan cok korkarlar kendilerince care aralar ama nafile ve kızın turkıyedekı ıznı dolar ulkesıne döner bizim ahmet kafaya koymustur kızı alıcak baskasına yar etmicek ailsine ahmete sonuna kadar destek vermektedır ahmete ve olan olur kız ulkesıne dondukten 1 hafta sonra anlasırlar biletini burdan ahmet yolalr ve kız atlayıp türkiyeye gelir ahmet onu ist karsilar ve kacarlar kızın ailesi cok endişelidir heryere haber salarlar telefon trafigi hiç bitmez ve bizim ahmet bi hafta göçeebe hayatı yasadıktan sonra babsınıne vine geldi ve kızın aileis ile ahmetın ailesi anlasırlar ve düğünleri olur.... mutlu son...cok güzel bi köy düğününden sorna bunalr hayatlarını birleştirir..1 senelik bi arkadaslık evliikle sona erer
Şuan tam olarak 8 aylık evliler ne bir tartişmalarini duydum işittim nede baska bişeyini gayet mutlular erkegın ailsi kızı kizin ailsi erkegi bagirlarna basmıs durumda suanda allah mutlu mesut etsın kardesım...

Biraz uzun oldu ama şunu sölemek istiyorum hiçbişey imkansız degildir.netten tanısıp evlendı cok mutlu aynı sekılde 4 yıl önce tanısan ve suan nişanlı olan bi arkadasım daha var onlarda cok mutlu yeterki karşilikli sevgi saygı ve en önemlisi bu olaylarda güven olsun ve iki kişide karşilikli samimi ve içten olsun yeterlı. düşünün yanı netten tanısıyo reel hayatında sadece kendısnı istemeye gelince görüyo ahmeti kiz ve onun icin ailesini arkasına alip ahmete geliyo buda ayrı bi casaret tabı.... Alıntı.

Sanal Aşkin Vardiği nokta...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Askin Adi Ümittir Artik..
» Aşkın Gözü Kördür ... Bir büyük Aşk Hikayesi...